Ambachtelijk Fair Trade glaswerk van Van Verre - livecreative

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ambachtelijk Fair Trade glaswerk van Van Verre

Over onze producten
Gekleurd glaswerk van Van Verre: ambachtelijk en Fair Trade

Een waterkan van glas, prachtig bewerkt met fleur de lys motief. In sprekende kleuren met bijpassende glazen. Of een prachtige karaf met bijpassende wijnglazen. Borden in dezelfde, heldere, inspirerende kleuren.

Dit fair trade glaswerk van "Van Verre" wordt volgens ambachtelijke receptuur gemaakt in Portugal. Uit de grondstoffen zand en kleurstof onstaat door toevoeging van hitte vloeibaar glas. Zoals het al 150 jaar is gegaan, gaat het tegenwoordig nog steeds... mondgeblazen in oude handgemaakte mallen. De ambachtsman vormt zorgvuldig ieder glas met aandacht. Na zorgvuldig slijpen en polijsten is er weer een uniek stukje vakmanschap voltooid. 

Voordeel van dit proces is dat het glas meteen in kleur wordt gemaakt, dus niet later geverfd, zoals bij veel ander glas wel het geval is. 

Wij waren meteen helemaal weg van het ontwerp en de heldere, aansprekende kleuren van dit fijnzinnige glaswerk, dat in elk interieur past. Dek uw tafel stijlvol met dit glaswerk. Of geniet in de zomer buiten van een heerlijk verkoelend drankje in deze stuk voor stuk unieke glazen.

Met de hand afwassen of in de vaatwasmachine. 
Voorzichtig stapelen in verband met de ongelijke vormen.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu