Bestek en messen van Laguiole Style de Vie - livecreative

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bestek en messen van Laguiole Style de Vie

Over onze producten
Messen van Style de Vie, Laguiole

De luxueuse uitstraling van de producten van Style de Vie /  Laguiole maken uw tafel of gezellige avond compleet. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en herkenbaar aan het in 3D uitgevoerde logo in de vorm van een bij.

Steakmessen: scherpe messen
Een steakmes moet er natuurlijk mooi uitzien, maar daarnaast ook praktisch zijn. Bij de steakmessen van Laguiole worden deze eigenschappen gecombineerd: zeer scherpe messen met een prachtig design. Met dit mes is het een genot om een heerlijk stukje vlees te eten.

Luxe uitstraling
Wij hebben een selectie gemaakt van producten met een luxe uitstraling. Steakmessen en kaasmessen in zwart, RVS of parelmoer uitgevoerd. Zakmessen en kurkentrekker in prachtige houtsoorten, zoals rozenhout, esdoornhout en olijfhout.

Maak je eigen zakmes
Een bijzondere set om bijvoorbeeld cadeau te geven. Een zakmes - bouwpakket om zelf in elkaar te zetten. Het zakmes is luxe uitgevoerd in esdoornhout.

U kunt alle bestek onderdelen bestellen, wij hebben echter niet alles direct op voorraad, zodat de levering in sommige gevallen iets langer kan duren.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu